آموزش رایگان گوگل ارث انجین در 5 ساعت + فیلم آموزشی

در این قسمت ابتدا توضیحاتی در مورد این سامانه و کاربرد های آن ارائه شد. سپس دسته داده های موجود در این سامانه و ویژگی هرکدام مورد بررسی قرار گرفت.

جزئیات آموزش
check
قیمت:

0 تومان

این دوره رایگان می باشد
نظر یا سوال شما:
:نظرات ارسال شده

توضیحات محصول

دوره آموزش رایگان گوگل ارث انجین

در دوره آموزش google earth engine سعی شده است تا مباحث مورد نیاز یادگیری این سامانه قدرتمند از صفر بررسی شود. با توجه به قدرت بی نظیر این سامانه در پردازش تصاویر ماهواره ای و کاربرد آن در علوم مختلف مانند، علوم زمین شناسی و معدن، شهرسازی، محیط زیست و سایر رشته های مرتبط، یادگیری این سامانه ضروری به نظر می رسد. بر همین اساس در دوره آموزش گوگل ارث انجین سعی شده است تا مباحث پایه به طور کامل بررسی شود.
 
آموزش های مشابه
 

گوگل ارث انجین چیست

گوگل ارث انجين(GEE) يک پلتفرم ابري است که براي ذخيره و پردازش مجموعه داده هاي بزرگ(در مقياس پتابايت) طراحي شده است. به دنبال در دسترس بودن رايگان سري Landsat در سال 2008، گوگل، تمام مجموعه داده ها را بايگاني کرده و آنها را به ماشين پردازش ابري، جهت استفاده آزاد از اين اطلاعات متصل کرد. بايگاني فعلي داده ها شامل ماهواره هاي ديگر مانند ASTER و همچنين مجموعه داده هاي برداري مبتني بر سيستم هاي اطلاعات جغرافيايي (GIS)، داده هاي اجتماعي، جمعيتي، هواشناسي، ارتفاع ديجيتال و داده هاي اقليمي است.

آموزش رایگان گوگل ارث انجین

 

همچنين امکان مشاهده سريع داده ها با قابليت بزرگنمايي، تغيير مکان در هر نقطه از کره زمين و استفاده از داده هاي سري زماني جهت بررسي تغييرات در طول زمان را فراهم مي کند. قسمت سمت کاربر (front-end) که به راحتي در دسترس و بسيار کاربرپسند است، محيط مناسبي را براي توسعه داده ها و الگوريتم هاي تعاملي فراهم مي کند. ضمن استفاده از منابع ابري گوکل براي انجام کليه پردازش ها، کاربران همچنين مي توانند داده ها و مجموعه هاي خود را اضافه و تصحيح کنند. نتيجه نهايي اين است که اکنون به دانشمندان، علاقه مندان و همه ي کشورها اجازه مي دهد تا از اين ديتابيس عظيم براي شناسايي تغييرات، و منابع در سطح زمين استفاده کنند.

در اين سامانه نيازي به جديدترين پردازشگرها يا جديدترين نرم افزار نيست، به اين معني که محققان فقيرنشين در فقيرترين ملت هاي جهان توانايي انجام تجزيه و تحليل هاي پيشرفته را دارند، همانند پيشرفته ترين کشورها. اهداف تعين شده در اين کتاب اين است که شما را قادر سازد تا به راحتي از GEE استفاده کنيد، به شما الهام مي کند تا داده هاي جديد را کشف کرده و مشاهده کنيد و يک نقطه شروع براي تصور اينکه چگونه مي توانيد کاوش خود را با استفاده از ساير ابزارهاي قدرتمندتر سيستم عامل ارث انجين(GEE) براي پاسخ به سوالات، اکتشاف و بررسي وضعيت فعلي و تغييرات مداوم سطح زمين، انجام دهيد. از جمله پيشنياز هاي اين سامانه آشنايي به زيان برنامه نويسي جاوا اسکريپت، پایتون و دانش سنجش از دور است که تا حدود نیاز این دوره زبان برنامه نويسي جاوا اسکریپت بررسي شده است.

 

سرفصل ها

در این دوره سعی شده است تا تمامی مباحث و نکات مورد نیاز برای استفاده از سامانه گوگل ارث انجین از صفر بررسی شود. در این دوره می توان مباحث زیر را مشاهده کرد:

فصل اول: تعاریف و برنامه نویسی

1_ تعریف ارث انجین: قبل از هر چیز نیاز است تا به بررسی کلیاتی در مورد گوگل ارث نجین و نحوه عملکرد آن بپردازیم. این سامانه برخلاف سایر نرم افزار های سنجش از دور و سیستم های اطلاعات جغرافیایی نیاز به دریافت داده ها ندارد و تقریبا تمام داده ها را به صورت آفلاین در خود جای داده است.

2_ ثبت نام: براستفاده از این سامانه هر کاربر باید حساب کاربری خاص خود را داشته باشد. با توجه به به محدود بودن دسترسی به حتما برای ساخت اکانت خود این قسمت را مشاهده کنید. در صورتی که در ساخت حساب کاربری اشتباهی انجام بدهید استفاده از حساب جیمیل وارد شده برای همیشه بسته خواهد شد.

3_ بررسی زبان پایتون: سامانه گوگل ارث انجین بر اساس زبان جاوا اسکریپت و پایتون کار می کند. اما وبسایت خود سامانه صرفا بر اساس زبان جاوا اسکریپت نوشته شده است. در این آموزش سعی شده است تا هر دو زبان تا حدودی بررسی شود. در اپتدا مفاهیم اپتدایی زبان پایتون در سه قسمت بررسی شده است، سپش در آموزش سامانه گوگل ارث انجین زبان پایتون نیز بررسی شده است.

google earth engine

 

فصل دوم: کار با گوگل ارث انیجین

2_  يافتن داده در فهرست داده ها (بررسي کاتالوگ سامانه): کاتالوگ داده های ارث انجین حاوی تمام داده های پیشفرض این سامانه است که کاربر بر اساس نیاز خود می تواند از آن استفده کند. در صورتی که به خوبی به این بخش مسلط باشید، م توانید داده های مورد نیازتان ره به سادگی پیدا کرده و آن را وارد محیط کد نویسی کنید.

3_  افزودن داده ها به محيط کار (فراخوانی تصویر): یکی دیگر از بخش های این سامانه، محیط کد نویسی است. جایی که یک کد ادیتور بسیار ساده و روان به شما کمک می کند تا پردازش های لازم را با استفاده از زبان چاوا اسکریپت بر روی داده های خود اعمال کنید. این بخش مهمترین بخش سامانه بوده و لازم است تا کاربر به آن مسلط باشد

4_ بررسی الگوریتم های ابتدایی: برای شروع دوره از پردازش های ابتدایی استفاده کرده ایم تا کاربر بتواند با نحوه نوشتن کد ها آشنا شود. در ادامه دوره کد نویسی پیشرفته هم بررسی خواهد شد.

5_ بررسی الگوریتم زیر پیکسلی

6_ آموزش طبقه بندی (طبقه بندی نظارت شده، طبقه بندی نظارت نشده)

7_ بررسی پوشش گیاهی

8_ دریافت خروجی

گوگل ارث انجین

 

کاربرد سامانه گوگل ارث انجین

در این دوره علاوه بر پیش نیازها الگریتم های ابتدایی تا پیچیده ی این سامانه بررسی خواهند شد. گوکل ارث انجين براي اولين بار در تاريخ دسامبر 2010 توسط شرکت گوگل راه اندازي شد، تا اين امکان را براي نظارت، اکتشاف و اندازه گيري تغييرات جهاني فراهم کند. اين سامانه يک بستر فناوري جديد است که براي اولين بار حجم بي سابقه اي از تصاوير و داده هاي ماهواره اي (فعلي و تاريخي) را به صورت آنلاين در دسترس عموم قرار مي دهد. اين پلتفرم علاقه مندادن به حوزه سنجش از دور را قادر مي سازد تا از زيرساخت هاي محاسباتي بسيار قدرتمند شرکت گوگل براي تجزيه و تحليل تصاوير موجود استفاده کنند. سامانه ارث انجين مانند نرم افزار هايي از قبيل GIS و ENVI که قبل تر استفاده کرده ايد نيست! از آنجا که ارث انجين يک سامانه مبتني برفضاي ابري است، فوق العاده قدرتمند، عجيب و شگفت انگيز است.

 

نحوه عملکرد گوگل ارث انجین

بياييد نگاهي به روند انجام پردازش ها در نرم افزاري مانند ENVI بيندازيم: در اين قبيل نرم افزار ها ابتدا کاربر تصاوير مورد نياز را تهيه کرده سپس تصوير را به نرم افزار معرفي، پيش پردازش ها را انجام داده و در نهايت پردازش هاي نهايي انجام مي گيرد. اما واضح است که انجام چنين مراحلي مشکلاتي در پي خواهد داشت، از قبيل: - ميزان دسترسي به داده هاي مورد نياز . - نياز به سيستم هاي پردازشگر قدرتمند. - وقت گير بودن پردازش ها. - انجام پيش پردازش هايي از قبيل تصحيحات جوي که دقت کافي را نخواهند داشت. علاوه بر موارد بالا، فرض کنيد کاربر مي خواهد يک مطالعه، مانند تغييرات آب و هوايي در سطح کشوري انجام دهد، در اين صورت نياز صرف هزينه، زمان و جمع آوري حجم زيادي از اطلاعات خواهد بود که دسترسي به آن ها ساده نيست. همچنين بسياري از تصاوير تا به حال ديده نشده اند که اين سامانه آن ها را در اختيار عموم قرار مي دهد.

اما حالا با در اختيار داشتن چنين گنجينه ارزشمندي علاقه مندان قادر به انجام کارهاي غير قابل تصوري هستند، از قبيل: - با استفاده از زيرساخت هاي محاسباتي گوگل، زمان را براي انجام تجزيه و تحليل کاهش مي يابد. به عنوان مثال، با اجراي تجزيه و تحليل در هزاران سيستم پردازشگر قدرتمند، اکنون فعاليت هاي بزرگي براي اولين بار امکان پذير است. - ويژگي هاي جديدي که تجزيه و تحليل را بسيار ساده مي کند، مانند ابزارهايي که با از بين بردن ابرها و تيرگي تصاوير، آن ها را پيش پردازش مي کنند. - وجود يک بايگاني داده بزرگ از تصاوير Landsat و ASTER بدون نياز به مصرف ديتا براي دريافت آن ها - همکاري و استاندارد سازي با ايجاد بستر مشترک براي تجزيه و تحليل داده هاي جهاني. چرا استفاده از چنين سيستم هايي مهم است؟ تصاوير سياره ما از فضا حاوي اطلاعات زيادي است که براي استفاده در بسياري از چالش هاي جامعه آماده است. تجزيه و تحليل علمي مي تواند اين تصاوير را از يک مجموعه پيکسل ساده به اطلاعات مفيد تبديل کند، مانند مکان ها و وسعت جنگل هاي جهاني، هدايت منابع براي واکنش به بلايا يا نقشه برداري منابع آب و اکتشاف معادن جديد.

در صورتی که علاقه داشته باشید می توانید دوره ماشین لرنینگ در سنجش از دور را مشاهده کنید. و از آن در گوگل ارث انجین نیز استفاده کنید

GeoRS.ir


خلاصه ای از GeoRS

هدف ما آموزش رایگان مباحث سنجش از دور و سیستم های اطلاعات جغرافیایی است. در این زمینه قابلیت هایی را فراهم کرده ایم تا به ساده ترین روش مباحث را یاد بگیرید و در نهایت سطح خود را در آزمون ها بسنجید.

آموزش و آزمون رایگان هدیه بگیر

در شبکه اینستاگرام ما هر روز با پاسخگویی صحیح به سوالات آزمون و آموزش رایگان هدیه بگیرید.

دوره های رایگان GeoRS

با کلیک بر روی هر بخش آموزش ریگان آن را دریافت کنید. تمامی آموزش ها به صورت انلاین پخش می شوند

با خیال راحت خرید کن